Storå (Holstebro – Nissum Fjord)

Rigtig meget godt fiskevand som administreres af Holstebro og Omegns Fiskeriforening. Se information om åen, dagkort, parkeringsmuligheder m.m. på www.hof-storaa.dk. Storåen er igen ved at blive et rigtigt godt fiskevand for havørred og laks. Sidste år blev der taget storlaks i åen – og det skal blive spændende at se om åen kan genvinde fordums storhedstid. Noget kunne tyde på det – i år (2003) er der allerede fanget laks i åer med tilløb til Storåen. Vandet er blevet renere og nu mangler vi bare at reguleringen af fiskeriet med garn ved udløbet bliver fornuftig – så vil åen tegne godt i fremtiden. Åen bugter sig igennem en flot natur og egner sig fint til både fluefiskeri og spinnefiskeri. Fiskes der med flue foretrækker jeg selv en tohåndsstang, da åen er bred og mange steder er det rart med en lang stang p.g.a høje brinker i bagkastet – men det er selvfølgelig en smags sag. Er du til medefiskeri byder åen også på en pæn bestand af fredfisk (skaller, brasen, aborre m.m)

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Poul Nøhr
<P>Parkering ved kirken i Vemb: Fra Holstebro køres mod Vemb ad vej 509. Lige før Vemb kan der parkeres i sydsiden på marken ved siden af kirkegårdsdiget. Holstebro og Omegns Fiskeriforening har flere aftaler med parcelejere omkring parkering ved åen. Se foreningens hjemmeside: <A href="http://www.hof-storaa.dk">www.hof-storaa.dk</A></P>
Reporter : Poul Nøhr
E-mail : famnohr@mail.tele.dk
Jeg er 41 år og vild med jagt og fiskeri - mest det sidste.Har fisket her i det vestjydske siden jeg var dreng. Jeg er mest til fluefiskeri i åen (Karup Å og Storåen) men er i de senere år blevet meget bidt af kystfiskeri efter havørreder. Put & Take er også fint som afveksling mellem ovenstående. Torskefiskeri er også på hitlisten både fra småbåd og med kutter..Jeg laver meget af mit grej selv både stænger fluer blink pirke og fangstnet. Kontakt mig endelig hvis du har en god historie.