Thissinghus

Her ligger en lille havn hvor enkelte fritidsfiskere og lystsejlere holder til. Her er der parkeringsmulighed. Til venstre ser man den “store” å gå under vejen, mens en mindre løber ud længere ovre ved højre bred. Der er en hel del ålegræs i vigen, og det er ret generende i sommerperioden og ved lavvande. Fiskes der rundt langs venstre side “ender” man ude på spidsen, hvor der er et stort muslingerev, der strækker sig langt ud. Lokalt kaldet “Svajgaard Hage”. Her er der næsten altid chance for fisk på begge sider.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra A-26 kører man op på Næssundvej(545) mod Neessund. Kør ca.15 km og lige inden Hvidbjerg drejes til venstre ad Gammel Møllevej. Kort efter kommer Thissingvej på højre hånd. Drej her og så er det ligefrem til Thissinghus.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.