Tommestrup (Stevns Fyr), Stevns

Der er dybt vand tæt under land. Waders er ikke nødvendige. Forsigtig ved vadefiskeri da bunden varierer meget. Brug gerne tobis lignende agn, da det ofte er jagende fisk du møder på denne plads. God strækning både neden for fyret samt til begge sider. På pladsen er også gode muligheder for fangst af store skrubber og pighvar. Desværre er pladsen ikke nem at komme til – der skal spadseres et pænt stykke langs rimelig ufremkommelig kyst.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Køge køres ad vej 209/261 mod St. Heddinge. Kør ad vej 261 mod St. Heddinge. Passer Strøby Egede, Strøby og Klippinge. Ved rundkørslen i Store Heddinge køres ad 3. vej (Højerupvej) mod Tommestrup. Fortsæt til Tommestrup til du kommer til Hærvejen. Kør ad Hærvejen mod Højerup ca. 800 meter til Fyrvej på venstre hånd (vejen ned til fyret, hvor der kan parkeres). Det er ikke muligt at komme ned til stranden fra fyret. I stedet anbefales at parkere ved Højerup Kirke og gå til stykket ved Tommestrup Fyr.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.