Tromnæs

Vadefiskeri på godt stræk ca. 700 meter til hver side af parkering på Tromnæs Alléen. Fra strandkanten og ud er bunden i starten overvejende sandbund med en del store sten. Længere ude er store områder med tangbælter. Bedste fiskeri efter havørreder er langt ude ved tangbælterne, hvor der fiskes over 2-3 meters dybde. Syd for p-pladsen ligger Generalens Lysthus og lidt nord for dette går et stenrev langt ud i vandet (ca. 150 meter ud). Fra revspidsen er der godt fiskeri efter store havørreder og i perioder fanges en del pæne pighvarrer. Også chance for skrubbe og ål. Mere end 5-8 m/s pålandsvind giver meget grumset vand og drivende tang og ødelægger fiskeriet.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra Nykøbing Falster køres ad Gedser Landevej mod Gedser. I rundkørslen i den sydlige ende af Nykøbing Falster køres af 3. vej (Prinsholmvej) mod Sønder Kirkeby. 300 meter efter Sønder Kirkeby drejes til højre mod Kortselitse/Sønder Alslev ad Sønder Alslevvej. I Sønder Alslev drejes til venstre ad Korselitsevej og fortsættes ad Tromnæs Alléen. Fortsæt ad Tromnæs Alléen og kør gennem skoven til kysten, hvor der kan parkeres. Her fra spadseres til højre ved vandet.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.