Tuel Sø

Tuel sø er 190 hektar stor og er relativ dyb med bratte skrænter langs bredden. Dybeste område er i den nordlige ende hvor dybden er 18 meter. Flere steder er der 10 meter dybt kun ca. 30 meter fra bredden. I søen fiskes primært fra båd eller flydering, da fiskeri fra bred er stort set umuligt. Søens dybde og kølige vand giver gode betingelser for sandarten, hvilket giver et glimrende fiskeri efter denne art. Der findes nogle store grumme gedder i søen, og pænt med aborrer! Karper skal genudsættes! Sorø Lystfiskerforening har 6 robåde placeret ved rensningsanlægget ved Søholm. Disse er forbeholdt medlemmer af Fiskeringen og SLF.

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Kørselsvejledning til SLF's både ved rensningsanlægget: Fra motorvejen køres fra ved afkørsel 37 (Sorø). Drej til højre ad Nordmarksvej/Elmebjergvej. Følg vejen over motorvejen og følg 3. vej i rundkørslen (Stamvejen), der kommer ca. 600 meter efter passage over motorvejen. Følg Stamvejen til den drejer 90 grader og kør til højre ad Søbredden. Kør ca. 50 meter og følg grusvejen til venstre. Efter ca. 200 meter kommer bådpladsen.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.