Tystrup-Bavelse søerne

Disse store søer byder på et spændende fiskeri efter Gedde, Sandart, aborre samt diverse fredfisk. For at fiske i søerne skal man melde sig ind i klubber som er medlem af fiskeringen eller SU. Se www.fiskeringen.dk. Søen er op til 22 meter dyb, og kendt for sine store aborrer og gedder. De bedste steder er ved skrænterne, så det er en god idé hvis du har dybdekurver over søen. Bemærk at der er områder i søerne hvor fiskeri er forbudt.


 

Yderligere info
Fangstrapporter
Ingen indlæg fundet
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Jimmy Pajbjerg
Fra københavn køres ad motorvej E20 mod Slagelse/Korsør. Drej af ved afkørsel 35 ved Ringsted og kør ad vej 14 mod Næstved. Efter Vetterslev køres mod Glumsø. I Glumsø fortsættes ligeud til vej 239 hvor der drejes til venstre og umiddelbart derefter til højre mod søerne. Søerne ligger ca. 3 kilometer fra Glumsø.
Reporter : Jimmy Pajbjerg
E-mail : lystfiskeri@webspeed.dk
Jeg har dyrket lystfiskeri så længe jeg kan huske. Som ung var det mest i de jyske åer og søer. Nu er der længere mellem turene som foregår primært ved kysterne. Var i 7 år den drivende kraft bag Jagt og Fiskeri på TV2s Tekst-TV. Og har arrangeret DM i Put & Take fiskeri et par gange.