Atter en nat tur i Lergravsparken.

Af: Kim Hug |
11/08/2003

Lørdag den 9/08 havde Michael og jeg aftalt at mødes i Lergravsparken kl.21 00. Hvis vi var heldige ville vi måske fange en karpe hver. Vi fik os en ny fiskeven Thomas. Der også ville fiske natten igennem.
Vi fuk rigget vores karpe stænger til. Efter at have forfodret med boilies. Var det jo bare at vente. Thomas fik rigget sit medegrej til da han ville gå efter en suder.
Jeg var heldig kl. ca 22 30. Da var der en pæn spejlkarpe der huggede. Efter en rigtig god fight på ca. 15 min. kunne jeg lande en flot spejlkarpe på 4 60 kg.
Ca. 1 time efter var det Michael der fik bid han var helt oppe at køre og efter en god fight kunne han lande en pæn skælkarpe på 2 65 kg.
Natten var meget rolig men vi hyggede os. Lige før solen rigtig kom igennem skiftede Thomas fra flåd til bundmede
det viste sig at være et rigtig fornuftig valg kort tid derefter fik han bid med en god vægt bag. Efter en lille fight kunne Thomas så lande sin første suder en fin fisk på 800g.
Og så blev der ellers fanget rigtig mange skaller.
Og pludselig var der bid på den stang Michael havde lagt ud for om han måske kunne fange en gedde. Og Michael var heldig. Efter en fin fight kunne Michael lande sin aller første gedde en fin fisk på 2 40 kg.
Så alt i alt har vores natfiskeri været så godt at vi aftalte at vi ville mødes næste lørdag samme tid samme sted.