bivy boilies og bedchair!!!

Af: Lars Rytter Jensen |
03/06/2003

Så kom tiden hvor de 3 B´er skulle pakkes ud. Turen gik til et småt privat vand på Lolland.
Jeg havde selskab af Jesper J Martin og Nicki Meng og vi gik målrettet efter de vintersløve karper. Som dagen gik fik vi os nogle pilsnere og fortalte hinanden små løgnhistorier (fiske historier). Da mørket var kommet og klokken var blevet 24.00 valgte vi at gå til køjs og føj for sat…hvor var det koldt! Jeg tror kun at jeg sov 3 timer…resten af tiden lå jeg og klaprede tænder så efter en dejlig fredag og lørdag valgte jeg at sove i min egen seng her til aften mens de “hårde negle” blev tilbage.
Men vi fik dog et par gedder op som sidegevinst…..jeg sad i solen og halvsov på en lille badebro mens Jesper lå i sin bivy og læste. Lige pludselig plaskede det helt vildt under broen og jeg stak selvfølgelig snotten derned hvorefter jeg næsten fik en flad af en gedde på et kilo. Vi lagde dog hurtigt mærke til at den ikke var helt på toppen da den udøvede rygsvømning. Efter 2 minutter havde Jesper fået bugseret fisken så langt ind at jeg kunne nette den.
Til vores store overraskelse var gedden forsøgt bidt over af en tydelig KÆMPE gedde der var voldsomme friske bidmærker hen over kroppen på den lille gedde………puha efter at have snakket om hvor stor den gedde måtte være fik Martin et run på sin geddestang og efter et par minutter landede han en gedde på 2 650 kg.
Men som skrevet er de andre der til i morgen (søndag) så de kan jo stadig nå det…….hvis de gør skal i nok få det at vide…

knæk og bræk