Flot fisk fra Allingåen

Af: Jan Hyllested |
09/07/2003

Jeg ville i går aften lige en tur omkring Allingåen for at se om åen var “fiskbar” efter regnen i sidste uge. Min datter på 1½ år og konen skulle også med så meget fiskeri ville det jo nok ikke blive til men en halv time kan jo også give resultat.
På p-pladsen var der kun en bil. Det lignede Max Thomsens og ganske rigtig. Max kom henne fra åen – slæbende på sit fangstnet indeholdende en stor fisk. Det viste sig at være en flot havørred på 5 45 kg 77 cm. Fisken blev taget på en stor spinner. Max fik jo også bekendt en havørred på 5 kg i Allingåen for 1½ uge siden så han starter sæsonen flot. På den anden side – i sidste sæson fangede Max 20 opgangshavørreder i Allingåen så han har jo lidt at leve op til.
Så skulle jeg naturligvis også prøve men ak. Efter kun 10 minutters fiskeri bestemte min datter at nu skulle hun altså hjem… Og som rosinen i pølseenden begyndte hendes ble at lugte meget ubehageligt. Det er ikke altid let at kombinere små børn og fiskeri.
På vejen hjem traf jeg tre biler med medlemmer fra Randers Sportsfisker Klub på vej til åen. Hvem siger at rygter ikke spredes hurtigt!!!!
Her til morgen stod jeg op 03:30 for at nå lidt fiskeri inden arbejdet kaldte. Desværre fik jeg ikke andet end to timers naturoplevelser men det er jo som bekendt også bedre end ingenting.