Gedde i Præstesøen

Af: Søren Larsen |
07/11/2002

Søndag den 27. oktober 2002 begav vi os ud til Præstesøen i Oksbøl for at fange gedder. Men dagen startede ikke godt – vi stod op til volsomt regnvejr og
kuling men der skal mere til at skræmme medlemmerne fra MFF så kl 8.00 drog vi afsted til Præstesøen. Da vi kom derud gik der lidt tid med at finde et sted med
rimelig læ (det kan godt være svært ved vestkysten). Da vi havde fisket i ca 1 time kom den første gedde. Da den kom op var den 60 cm lang og ca 1 kg men det gav da blod på tanden trods at vi på det tidspunkt var ved at være gennemblødte.
Senere kom der flere hug men ikke noget der var værd at tale om. Det virkede som om at fiskene var meget forsigtige. Så kom der et hug på Torbens stang – det var en gedde på samme størrelse som den anden… Så alt i alt en meget fattig fisketur. Vi tog hjem omkring kl 1500 hvor vi var så gennemblødte at vandet rendte af os.
En side bemærkning skal da være at folk skal lade være at smide deres underbukser i søen da jeg fangede 1 par på min spinner. De var så tunge at min stang knækkede – det fik de andre meget morskab ud af ….