gedder på død agn

Af: Henrik Hansen |
13/03/2003

Dagen startede i bilen med en kop kaffe og rundstykker som Ib havde med så blev stængerne rigget til og de døde agn blev smidt i mosen. 15 min senere havde jeg fanget 2 gedder den største på 4 1 kg 81 cm.
Så gik der 2 timer hvor der skete absolut intet vi sad længe og diskuterede hvor vi skulle køre hen for at fiske det problem blev løst da Jan Hyllested ringede og fortalte at han havde et godt fiskeri i Gudenåen stængerne blev kastet i bilen og af sted det gik.
Desværre var gedderne gåede i sulte strejke for Jan havde ikke mærket noget i en times tid da vi ankom til åen Jan ville prøve lidt længere oppe ad åen jeg ville prøve der hvor Jan havde fisket for det er et godt sted til gedder og det kunne jo være at Jan havde ´´overset´´ en fisk. Ib gik opstrøms med spinner og jeg gik ned til hullet 10 kast skulle der til så var der en sulten gedde der ville smage på min agn den kom en tur på land et hurtig foto og retur i det våde element 5 5 kg 86 cm.
Så var der ikke mere at hente i hullet Ib havde heller ikke mærket noget så vi forsøgte på den anden side af åen her var der heller ikke held med Ibs spinner jeg fangede to 1½ kg gedder og missede en og det var vel at mærket på steder hvor Ib havde fisket først så i dag var det ikke spinner gedderne var interesseret i vandet var 4 grader så igen jo langsommere man kan fiske jo bedre.

MVH Hansen