God fisk mistet

Af: Jørgen Michael Sørensen |
18/11/2002

Mandag d.041102 . Vinden var frisk fra sydøst 3-5 graders varme . Turen gik til Livbjerggård strand der var jo mange fisk sidst jeg var der. Da jeg nåede ned til stranden fik jeg et mindre chok nogle havde i nattens løb trukket proppen op af fjorden det rev der for et par dage siden havde holdt så mange fisk var nu helt fri af vandet. Jeg satte stripperen på igen krogen ja den burde jeg skifte ud men jeg troede ikke rigtig på fisk så den blev ikke skiftet.
Efter ca. ti kast kom hugget jeg kunne straks mærke at det var en god fisk. Under fighten kom fisken tæt på flere gange og jeg kunne se at det var en fisk på et par kilo. Det endte jo som det burde når man fisker med en næsten udrettet krog fisken ruskede et par gange og fik sin frihed.
Ny krog blev monteret med det samme der var desværre ikke flere fisk så turen gik til Remmerstrand. Der fiskede jeg en times tid også uden held hvorefter jeg kørte til Grisetå Odde hvor der er meget dybt helt ind under land der fiskede jeg også en times tid ligeså uden held men det var en dejlig dag.