Gudenåkonkurrencen 2004

Af: Jan Hyllested |
31/08/2004

Lørdag d. 18. september afholder de 5 lyst- og sportsfiskerforeninger fra Tangeværket og nedstrøms den årlige Gundeåkonkurrence. Starten går kl. 05.00 og slutter kl. 16.00. Der vil som noget nyt i år være løbende indvejning fra kl. 13.00 på Sportspladsen i Bjerringbro. Indvejningen slutter kl. 16.30.

Som noget helt nyt i år, har de 5 foreninger indgået et konkurrencesamarbejde med Grejbiksen og grejfabrikanten Scierra. Det betyder at der på Sportspladsen i Bjerringbro fra kl. 13.00 vil være grejdemonstrationer og mulighed for afprøvning af grejet på kastebane også. Der vil naturligvis også være mulighed for at købe lidt mad og drikke samtidig.

Der konkurreres i flere kategorier og der er præmier for over kr. 40.000,-

Prisen for deltagelse i årets Gudenåkonkurrence er for senior kr. 100,- og for junior kr. 40,- I forlængelse af samarbejdet med Grejbiksen vil der i år også være mulighed for at købe en flot skjorte og cap fra Scierra for kun kr. 100,- ekstra.

Deltagerbeviser kan allerede nu købes hos: Grejbiksen i Trige, Grejbiksen i Silkeborg, Langå Camping, Bamsebo Camping og hos Q8 i Bjerringbro. Og på konkurrencedagen vil man i tidsrummet fra kl. 05.00 til 07.00 kunne købe deltagerbeviser følgende steder: Amtmand Hoppes Bro i Langå, Sønderbro i Bjerringbro og ved Ulstrup Bro. Fisketegn og deltagerbevis kontrolleres ved indvejningen.

***

Info fra Gudenåen i 2004

Der er i år fanget mange store og fornemme fisk i Gudenåen og vi forventer, at der fanges mange fisk på konkurrencedagen. Den helt store og sande lystfiskerhistorie fra 2004 er som følger: Han fandt en brugt flue ved lilleåen (et tilløb til Gudenåen). Han havde aldrig prøvet at fiske med flue før, men sammen med et bobleflåd og kun tre kast i Gudenåen fangede han en 10-11 kilos havørred ved Langå. Den heldige kan findes på dette link – han sidder med fisken på knæet (i stribet skjorte med hat og briller). De andre billeder er af fangster fra Gudenåen også!!

Andre fangstrapporter kan ses på (fra Lilleåen) og der kan findes lidt på under menuen ”Sidste nyt”