Harre Vig

Af: Jimmy Pajbjerg |
15/04/2003

Så var det Harre Vig der skulle have besøg. Der er jo gjort nogle gode fangster her for nylig og det gi´r jo blod på tanden…Jeg var der først ved halv elleve tiden og da var der også lige kommet 3 andre. Ja – dagen igennem var der vel en 15 – 16 stykker der jagtede havørreder. Også et par joller lå ude med håbefulde lystfiskere.

Kort tid efter ankomst spottede jeg ørreder i overfladen ca.10m ude. Både enkelt individer og en lille flok på omkring 8 styks. Selv om de blev præsenteret for et pænt udvalg i både blink og fluer var der ingen der havde lyst til at gå til biddet. Heller ikke andre fangede noget her til jeg ved af.

Som dagen gik blev det efterhånden skyfrit og næsten vindstille. De sidste par timer brugte jeg længere ude af vigen over mod “Ø-lejren”. Her så jeg der blev fanget en undermåler på et Toby blink. Fiskene gik tæt på land og jeg tror de sugede rejer eller mysider da der var en del af dem her. – At der er store fisk i Harre Vig kunne en lokal fisker berette om. Han fortalte at der på et tidspunkt var fanget en havørred på 9 KILO…! ( i garn )