Hvilken fisk.

Af: Jimmy Pajbjerg |
06/05/2003

Den 4/5 skulle være en dag hvor jeg og min fhv. svoger Henrik; skulle ned og lege lidt med et par hornfisk ved Lund da Henrik havde lovet nogen stykker væk og selvfølgelig håbede vi på en enkelt ørred.
Da vi havde leget i 1 5 time med hornfisk fik jeg først en ørred på som desværre røg af. Lidt efter fik jeg en lille på helt ude i kastet som også røg af. Så fik Henrik en lille og fed ørred som røg af helt inde ved stangspidsen. Vi undrede os over at de allerede var inde. Nå men nu skulle der satses på ørreder. Henrik fik lov til at gå forest og jeg efter. Vi havde kun gået ca. 50 m før han havde fisk en flot blankfisk på 1 7kg var landet. Så måtte jeg gå forest og da Henrik endelig startede med at følge efter så jeg efter ham og i det samme fik han et megahug 5 meter fra stangspidsen. Så startede en fin fight på en halv time og da fisken endelig var træt fik jeg fat om gællerne på dyret. Hvilken fisk tromletyk 4 75 kg og 67 cm kort SILVER blank.
Henrik var selvfølgelig stolt da dette nok er den flotteste fisk han nogensinde har taget Tillykke. Mere fik vi ikke denne dag men vi var ligesom blevet belønnet rigeligt.

Knæk og Bræk