Hvor heldig kan man være ……..

Af: Jan Hyllested |
11/11/2003

Efter en lang nat med sygdom i familien og deraf følgende sygemelding fra arbejdet blev det alligevel for meget sidste på dagen. Normalt har jeg det bedst udendørs når jeg er forkølet så da klokken nærmere sig 15:30 tog jeg ud til Gudenåen opstrøms Motorsvejsbroen. Det var den rette medicin fordi for det første fik jeg det noget bedre. For det andet fangede jeg 4 gedder hvoraf den største var en flot Gudenågedde på 6 2 kg 94 cm. Alt blev fanget på spin-skalle med Smilerblade.
Jeg kunne ikke lade være med at sende en sms til lokalrapportør Jesper Eriksen som “naturligvis” straks kom farende. To kast – herefter et bundbid der dog kom løs. Mens Jesper halede sin agnfisk ind i overfladen fordi der var skidt på krogene kom der en gedde farende. Bang – fight og så kunne jeg lande Jespers gedder nr. 27 over 5 kg i år. Denne vejede 5 8 kg og var 97 cm lang. Som Jesper sagde: 3 kast og 1 fisk det er vel ok ?
Jesper mente “naturligvis” at det var udtrykt for klasse mens jeg mente at “heldet følger et vis folkefærd”. Uanset hvad så ser det ud til at blive et godt vinterfiskeri efter gedder i Gudenåen