“I et med vandet”

Af: Jimmy Pajbjerg |
27/03/2003

Jeg startede ved 8.30 tiden på Nordmors. Her var noget tåget og minimal vind. Der gik omkring 3 timer uden tegn på fisk og jeg valgte at køre til Dragstrup Vig.

Her var det helt anderledes. Flot solskin og blikstille vand.
Jeg skiftede fra blink til bobleflåd og flue. En anden lystfisker havde haft held med det her i går hvor han havde fanget 2 havørreder på metoden. Den ene som blev hjemtaget var smækfyldt med børsteorm..

Der gik da heller ikke længe før der var bud efter fluen. I det klare vand så jeg en fisk stirre sig blind herpå. Det gav et nap men desværre var jeg for ivrig og fluen røg af. Nå men ikke miste modet og kort efter var den gal igen. Denne gang havde jeg fingeren rigtig på aftrækkeren for fisken blev hængende. Det var desværre kun en undermåler men fisk det var det… Det blev til endnu et hug som …ikke..kom på land!

Da jeg stod helt stille i vandet i lidt over knæhøjde kunne jeg pludselig ud af øjenkrogen se en underlig “blålig klumpfisk” svømme stille og rolig forbi mig . Den var kun en 1½ meter væk. Hurtig gik det op for mig at det var en stenbider-hun. Hvilken oplevelse. Så må man da være “i et med vandet”…..