Korsør Skov livlig igen…

Af: Oktay Erdem |
19/08/2003

Da jeg havde fri fra arbejde idag besluttede jeg mig pa at tage ud på en tidlig fisketur. Efter en lang pause på 2 måneder havde jeg en meget rar følelse i mig ja jeg havde nærmest sommerfugle i maven… kl var 5.20 da jeg stod klar med stangen ude i vandet det blæste en del så der var den rigtige strøm i vandet. Livligt skulle det også vise sig at være for der gik knap 20 minutter og jeg fik mit første bid i meget lang tid og gud hvor føltes det godt..Efter en god fight landede så en smuk havørred hvilket var i utrolig god kondi. Det viste sig senere at fisken vejede 1 9 kilo dejlig fisk især efter så lang tid. Derefter blev det til en lille slapper med lidt te og morgenmad og så videre med fiskeriet.
I øjeblikket bruger jeg et ganske almindeligt bobleflåd med en lille rejeimitation for enden. Det lykkedes mig en time senere at fange en fisk mere som viste sig at være en vaskeægte blank Steelhead fisken blev nænsomt sat ud igen da den vejede under et kilo..
Der er efter min mening rigtig gode chancer for fisk lige nu langs den vestsjællandske kyst man skal bare tage afsted meget tidligt om morgenen.