Morgen fiskertur i Knebel Vig.

Af: Bjørn Sørensen |
17/03/2003

Lørdag den 15. Marts 2003.
Efter at jeg havde fået pakket grejet ud og var kommet i mine waders var det med at komme i vandet ovenpå den melding jeg havde fået.
Vejret var koldt men solen var ved at stå op og vandet var helt blankt ( jeg har engang hørt det beskrevet som et silkelagen). Sigtbarheden var der ikke noget i vejen med vandet var krystalklart.
Fem minutter efter jeg var kommet igang så jeg den første fisk vise sig med en forsigtig ring. Den var lige uden for min rækkevidde med fluestangen men den skulle da prøves alligevel.
Nu begyndte der at “ringe” fisk hele vejen uden for mig men langt de fleste var lige uden for min rækkevidde med fleustangen.
De to fisk der viste sig indenfor min rækkevidde huggede begge første gang fluen kom forbi dem. Begge fiskene var dog lige under målet så de kom hurtigt ud igen.
Efter at have fisket i et par timer. var det ligesom fiskene flyttede væk eller også var de ved at være trætte af mit skydehoved der landede som den eneste forstyrrelse på vandet bortset ffra fiskenes ringen. Så jeg besluttede at prøve et andet sted for så at vende tilbage senere på dagen med min spinnestang.