Ned af bakke

Af: Jan Hyllested |
07/09/2003

Efter fredagens mudderbad ved Allingåen forsøgte jeg lørdag eftermiddag at rette lidt op på mit manglende fiskeheld ved at tage en tur til Gudenåen ved Ulstrup på Randers Sportsfisker Klubs stykke.
Jeg fiskede i et par timer men “naturligvis” uden held. På vej tilbage til bilen stødte jeg på Max Thomsen som gennemfiskede det stykke som jeg lige havde brugt en time på. Max kastede ved et uheld lidt for langt over mod sivene på den anden side og bang …. 5 8 kg å-gedde 99 cm lang var resultatet. Fanget på en stor spinner.
Max kunne i øvrigt fortælle at han havde været ved Allingåen om formiddagen og fanget ( og genudsat) en havørred på 57-58 cm.
Så var mit humør ligesom lidt på vej ned af bakken igen ….og det skulle blive meget være…..
Lørdag aften kørte jeg en tur med både konen og min lille datter ud til nogle af vinterpladserne til geddefiskeriet ved Gudenåen for at se om de snart var fiskbar.
Jeg nåede ikke en gang at fiske fordi længst ude på en grusvej døde bilen …. Og ikke en gang Falck kunne få liv i den igen så nu er bilen slæbt på værksted min fisketur søndag er gået i vasken og jeg er ved at blive lidt frustreret… det er snart på tide at fange en fisk.