Begtrup Vig

Vadefiskeri. Rimelig godt fiskeri efter fladfisk og havørreder. Fladfiskene fanges på de store sandpletter. De små pynter i hele vigen er et besøg værd. Flot sandstrand og bund. Helt ok at vade, men nogle steder kan bunden godt falde lidt, så man måske ikke ved hvilken vej man skal komme op på lidt lavere vand.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Bjørn Sørensen
Fra Århus kør mod Rønde. Kør igennem 2 lyskryds i Rønde. Ved det 3. kryds til højre mod Kalø Slotsruin og passer denne. Fortsæt af denne vej til man kommer til den 1. vej på højre hånd. Kør ned af denne og kør mod Knebel. Kør igennem Knebel mod Knebel Bro. Når man er kommet igennem Knebel Bro kommer der en vej til venstre mod Eg og Ilsgård. Kør ned af denne. Ved første vejkryds er der et vejskilt mod Torup. Kør mod Torup. Lidt efter er der et T-kryds mod Torup Mark. Kør ned af denne og følg vejen ind til man kommer ned til stranden.
Reporter : Bjørn Sørensen
E-mail : bs_fly@msn.com
Hejsa - Jeg er 38 år og har fisket nu i ca. 35 år.Mit fiskeri er meget alsidigt. Lidt groft sagt fisker jeg efter alt - med alt!Hovedvægten af mit fiskeri er kystfiskeriet med flue- eller spinnestangen.Men udover kysten bruger jeg i løbet af en sæson tid på at fange; Å-havørred Bækørred P&T Ørred Stalling Skalle Gedde Torsk Sej Multer og Sild.Det seneste skud på stammen er bådfiskeriet som jeg skal til at udforske i Århus bugten både mede - pirke- og dørgefiskeri.Ved siden af fiskeriet binder jeg fluer støber/maler blink og laver diverse andre grejtilpasninger som mine "evige" eksperimenter med skydehoveder til mine fluestænger.Hvis du har nogen spørgsmål til grej fiskemetoder eller fiskepladser så er du velkommen til at sende mig en mail.Knæk og Bræk