Dybsørenden

En spændende plads hvor der er meget stærk strøm. Den stærke strøm opstår mellem højvande og lavvande da det er en af de få steder vandet kan komme fra Dybsøfjord til Smålandshavet. Man skal passe godt på når der fiskes fra denne plads da der mange steder i renden bliver hurtigt dybt (1 skridt og 2 meter vand). Pladsen kan tiltrække mange fisk når vandet er varmt pga. strømmen. Og det bedste fiskeri er lige før og efter strømmen vender. Der kan være meget tang i vandet. Der kan fiskes fra campingpladsen og hele vejen ind i fjorden.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :Henrik Keller
Kør ad landevejen mellem Næstved og Vordingborg drej ved Kostræde Banker og følg skiltene mod campingpladsen. Når du kommer til campingpladsen forsætter du ca. 200 meter mod havnen. Parkerings mulighed lige inden der køres ned til havnen på højre side.
Reporter : Henrik Keller
E-mail : henrik.keller@mail.dk
Jeg er 35 år og er opvokset på Sydsjælland hvor jeg har fisket siden først i 80erne dog med en lille pause på 5 år men kommer også mange andre steder hvor fluefiskeri er godt. Mit fiskeri foregår 90% af tiden med fluestangen og de sidste 10% er ofte med bobbleflåd og flue. Det meste af tiden går med kystfiskeri men det bliver dog også til lidt å fiskeri efter gedder bæk- og havørreder også med fluestang. Fiskeriet forgår hele året rundt med mindst en fisketur om ugen og om sommeren op til 3-4 stykker.