Enebærodde

Enebærodde er nok en af fyns mest besøgte pladser. Et kanon fluevand omkring martinegården. Ved fyret, hvor der er temmelig dybt og strømfyldt vand tæt mod land, er der godt efter torsk og fladfisk. Sidst på sommeren er der masser af multer. Ved højvande trækker ørrederne helt ind i det inderste tangbælte tæt på land. Det anbefales at have en cykel med for der er 7 km til fyret.

Lokalrapportør :Peer Petersen
Når du kommer til det første lyskrys i otterup (fra odense) drejer du til højre mod Hasmark. I Hasmark køres mod Østerballe ad Hasmarkgade, og I Østerballe fortsættes ad Østerballevej og lige ud til stranden. Her drejes til højre ad Erikshåb.  Fortsæt ad Erikshåb langs kysten til den store parkeringsplads på højre hånd. Så er det ellers på gå-ben til højre for parkeringspladsen ud mod fyret på spidsen, god tur.
Reporter : Peer Petersen
E-mail : jetteper@privat.dk
Jeg hedder Peer og er 30 år. Er mest til havørreder ved nordfynske kysten, og ved Varde Å gør jeg også min entre. Sep/okt er det havørreden og laksen i VARDE Å (husk at laksen er fredet) der lokker mig til det vestjyske. I år 2000 den 2/5 fik min morbror en laks på 16.4 kg og 121 cm i varde Å og i 2001 blev der elfisket en laks på 123 cm og ca. 20 kg så lur mig om vi ikke vi får en ny dk rekord laks inden 8-10 år i det vestjyske (Dinesens laks 26.57 kg fra skjern Å i 1954). Men ellers er det de nordfynske kyster jeg fouragerer på. Håber at høre fra jer derude. Jeg guider også lystfiskere m.m. Fere oplysninger på TLF 64 82 46 76.