Korsør Skov

Der er meget strøm i vandet, men det er bedst at vadefiske. Der er ligeledes temmelig mange sten, men der er sjældent tang. Hvis man efter at have fulgt kørselsvejledningen går mod venstre ved vandet og ca. 300-500 meter længere, er der et perfekt sted med en stenmole, som man kan gå ud på hvis man har et par vaders på. Her er der en vanddybde på ca 5 meter lige under. Der er godt derfra hvis man skal fiske efter fladfisk – skrubber er der mange af.

Yderligere info
Fangstrapporter
Fangstmuligheder
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
JANFEBMARAPRMAJJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Lokalrapportør :René de la Cruz
Fra Korsør bymidte kører man mod Skælskør og lige inden man kommer ud af Korsør ligger der en campingplads- Lystskov Camping på højre side. Der kører man ned og fortsætter mod Klarskovgård (er skiltet). I svinget ved Klarskovgård kører man bare fortsat videre ca 1 km. Derefter kommer der " Hundeskoven " på højre hånd. Der passerer man bare videre ca 200 meter så kommer man til et skarpt højresving, hvor der ligger et offentligt toilet på venstre side. Der skal du parkere og fortsætte til fods forbi toilettet. Ca 300 meter længere fremme er der en nedgang til vandet,og du befinder dig så på et af Korsørs bedste steder efter Skrubber, Ising og Rødspætter.
Reporter : René de la Cruz
E-mail : rene.delacruz@get2net.dk
Hej den der måtte være interesseret.Jeg er en frisk lystfisker der fisker fortrinsvist fra kysten det er primært såsom ørred-Hornfisk og "de flade " jeg går efter når jeg er ude.Jeg har 3 steder jeg rapporterer fra:1. Korsør lystskov2. Korsør inderhavn3. Drøsselbjerg strandHar du en god fangst fra eet af disse steder er du meget velkommen til at maile til mig og jeg vil sørge for at det kommer på " fangstrapport siden " skulle du have et billede du kan skanne ind og sende med vil det være helt fint men ikke nødvendigt.Husk mål og vægt..Hvis du skulle møde mig på din fisketur er jeg altid med på en lille sludder så vi ses "" DERUDE """ Hilsen René