Fiskeri i Peblingesøen

Af: Dan Ingemann |
27/09/2004

Under dette års KULTURNAT den 8/10 2004, fra 18 – 24, kan du komme til at fiske i Peblingesøen, og du kan låne grejet og få instruktion fra medlemmer af FISKERINGEN, der denne aften vil stå på klar til at hjælpe på bådebroen ved Søernes Bådeudlejning, Peblinge Doseringen, lige ved Dronning Alexandrines Bro.


 


Peblingesøen er som bekendt normalt lukke for fiskeri, så denne aften har du chancen for at afprøve, om Københavns Kommunes biomanipulation har virket. Indtil nu har de fisket over 20 tons “skidtfisk” op, men der er stadig nogle tilbage, så du skulle have en god chance for bid. Du kan selv tage dit (mede-) fiskegrej med, eller du kan låne en 4 meter poolstang med flåd og agn af FISKERINGEN. Der vil hele aftenen være instruktører fra FISKERINGEN på plads ved Søernes Bådeudlejning, som KAFFESALONEN denne aften har åbnet for FISKERINGEN.
Det eneste det kræver er, at du investerer i et KULTURNAT-badge til 70 kr., som kan købes på de fleste S-togstationer, museer og biblioteker i København og på Frederiksberg. Et program koster 10 kr., men kan også ses på www.kulturnat.dk. 2 børn indtil 11 år kan kommer gratis ind ifølge med en voksen med et KULTURNAT-badge.