FiskeTV på Internettet

Af: Jimmy Pajbjerg |
17/04/2005

Nyt på Internettet: et website der udelukkende viser TV om lystfiskeri. Selv om det er svært at acceptere for en inkarneret lystfisker, så kan han eller hun ikke stå ved vandene 24 timer i døgnet. I hvert fald ikke i længere tid af gangen. Det råder den nye hjemmeside bod på, for nu kan der kompenseres for fisketrangen ved skærmen. Hjemmesiden har været flere år undervejs og er såvidt vides den første af sin slags, fordi man her udelukkende finder optagelser om fiskeri.

Sidens ophavsmand, Mads Hussing, har beskæftiget sig med TV for lystfiskere i mere end 12 år og har altid haft en drøm om at gøre de bedste klip tilgængelige hvor som helst og når som helst. Indtil videre har det været nødvendigt at lede på mange hjemmesider for blot at se nogle få fiskevideoer. På FiskeTV.dk kan man se alle de fiskeudsendelser der har været vist på dk4 i 2007 og de fremtidige vil også blive vist på siden. Det vil sige at nu kan man få timer til at gå med sin yndlingshobby på bare ét sted.

Det er gratis at tilmelde sig og bruge siden, der løbende bliver opdateret med nye klip. Brugerne opfordres også til at indsende egne bidrag – alt fra eksotisk fiskeri til optagelser fra den lokale mose.

Hvis man ikke selv kan klippe sine fiskevideoer, kan man få det gjort gratis. Samtidig er der muligheder for at komme ud at rejse, da offentliggørelse af videoklip kan betyde gratis – eller billige – fiskerejser. Mads Hussing har selv rejst rundt med fiskestang i blandt andet Grønland, Island, Polen, Irland, Holland, Ungarn, Sverige, Norge, Malaysia, USA, Kroatien, Spanien, Portugal og planlægger endnu flere ture i fremtiden.


Billedet er fra Kroatien hvor Henrik Hansen fangede en flot Amber Jack.

Sidens adresse er ikke overraskende www.FiskeTV.dk