Flot karpe fra Fyn

Af: Jimmy Pajbjerg |
26/05/2005

Ja så var det blevet maj, og Henrik Harbo og jeg ville lige et smut til en privat mose på nordfyn. Det startede da også godt, da jeg i første kast fik en gedde på 67 cm. Lidt efter var der hug på blinket igen – en mindre gedde som også fik friheden. lidt efter var det Henriks tur – også en af de små. Jeg lige fik snuppet den sidste inden vi skulle hjem.

Men inden vi kørte hilste vi lige på Jakob. Han var lige ankommet til mosen, og skulle se om der var en karpe eller 2 i stødet. Efter kort tid var der bare flex på klingen. Så efter en kanon fight kunne han nette en flot karpe på 13,6 kg. 

(Det tidligere indsatte foto med Jakob’s flotte karpe taget ved mosen er fjernet efter ønske fra Jakob. Når vi i en historie skriver at fangsten er sket i en PRIVAT mose, og altså ikke nævner navn eller sted på lokaliteten, skal dette tages bogstaveligt. Der må ikke fiskes i denne mose med mindre man har speciel tilladelse fra ejeren af mosen. Det er derfor beklageligt at flere lystfiskere leger detektiver, og ud fra et foto prøver at finde søen til gene for ejeren. Vi har derfor valgt at fjerne fotoet og i stedet indsat et billede fra Blæsenborg mosen på Lolland, som ikke har noget med historien at gøre…Red.)