Flotte P&T bækørreder

Af: Jimmy Pajbjerg |
02/07/2004

Jeg er i disse dage på familiebesøg i det jyske, og skulle i går aftes (torsdag) på fisketur med min far og bror. Turen var egentlig planlagt til en af de midtjyske åer, men farmands ryg kan ikke længere holde til at stå ved åen ret længe ad gangen, så vi valgte i stedet en stille tur til Herning Fiskepark. Vi ankom ved 19-tiden og omkring 20 lystfiskere var allerede i gang ved den smukke sø.

Stort set alle fiskede med Power Bait ved bunden. Enkelte trak det langsomt efter bobleflåd, og en enkelt lystfisker svingede med fluestangen. Jeg monterede en Trutta gennemløber i rød/gul, og i første kast – efter 5-6 omgange på hjulet – var der bid. Efter en fin fight kunne jeg lande en rigtig flot bækørred på 2,6 kilo. 10 minutter senere fik jeg endnu en bækørred på 1,9 kilo.

Herefter begyndte de fleste ved søen at fiske med gennemløber og spinnere… Og der blev faktisk aftenen igennem fanget pænt med fisk rundt omkring. Vi havde købt 3 timers fiskekort, og da jeg på den første time havde fanget 3 bækørreder stoppede jeg fiskeriet, og brugte den resterende tid til at snakke, og nyde den dejlige natur ved den smukke og velholdte sø. Senere på aftenen lykkedes det farmand at få en 2 kilos bækker på spinner, så i dag skal der ryges fisk…