God Put & Take sø

Af: Jimmy Pajbjerg |
06/06/2007

Jeg var i dag oppe ved Medestedet, som er en rigtig fin P&T med 2 store søer som ligger oppe ved Astrup. Der er meget fine forhold med hensyn til rense borde osv. Der bliver udsat kildeørred, bækørred og regnbueørreder – fiskene er meget flotte opdrættet og i god kondition – ja selv finner og haler er pæne på fiskene. Nå, men det var en kanon fin solskins dag og jeg startede med at fange 2 på mellem 2-3 kg. De kæmpede en rigtig god kamp. Men fisk nr. 3 var super, den kæmpede også rigtig godt, men alligevel regnede jeg ikke med at den var så stor som den var. Da jeg fik den nettet blev jeg overrasket – min digitale vægt viste ligeud 7 kg.


Jeg fik en lille snak med ejeren af Put & Take søen, som fortalte mig, at der blev lukket fisk ud alt efter hvor mange penge der kom i kassen. Jeg fik at vide at 6 ud af 10 kr. var målestoksforholdet med hensyn til udsætning, og regulering af bestanden.


Jeg var deroppe med min dame og min søn. Min kone mistede desværre en pæn fisk. Vi var deroppe for ca. 1 uge siden, hvor det nær var blevet til rovfiskeri. Min dreng på 7 år, Patrick, fangede 4 ørreder, hvor den største lå på næsten 3 kg. Jeg selv fik også 4 denne dag, hvor den største lå på 4,2 kg. Desuden mistede jeg denne dag 3 fisk…