Hornfisk på sydsjælland

Af: Jimmy Pajbjerg |
26/05/2006

Fra Kim Pedersen har vi modtaget denne melding, som godt nok er 14 dage gammel: “En kammerat og jeg var taget til Halvskov Rev kl. 4 om morgen for at fiske efter hornfisk, men det blæste meget i fredags og efter at stået i 2-3 timer og kun mærket 2 hug og set 3 hornfisk blev taget i land, valgte vi at prøve molen. Vi kørte til Halvskov Campingplads hvor de plejer at sælge børsteorm, men de åbner først til pinse…  Hva skulle vi så …


Vi kørte til Knivkær, og der var der vindstille og havblik (kanon). Vi tog grejet frem igen og gik ned til stranden, og der så vi en lystfisker der hev en hornfisk op netop som vi kom.


Vi gik noget længere over og gik i gang med fiskeriet. Det blev til 9 hornfisk der alle blev taget med hornfiskstrimler. Vi prøvede også med blink, men det gik ikke. Selvom ham der stod lige ved siden af os tog mange på blink var der ingen der huggede på vores…”, slutter Kim Pedersen.


Kim skriver endvidere et P.S: “Er der nogle der har fanget fladfisk på halvskov mole i år kunne jeg godt tænke mig at vide hvor de får børsteorm fra… På forhånd tak”.


Det indsatte foto af en fanget hornfisk på fluestang er taget ved en hel anden lejlighed. (Red.)