Lystfiskeri.dk vadejakker

Af: Jimmy Pajbjerg |
11/01/2005

Vi har et begrænset antal Geoff Anderson vadejakker tilbage, som sælges til halvdelen af den vejledende butikspris. Vadejakken er Geoff Anderson’s Raptor model i virkelig god kvalitet, og er påtrykt Lystfiskeri.dk logo på ryggen.

Vadejakken er lavet i The System Fabric TM, et stærkt materiale, der udover at være vind- og vandtæt, også er åndbart. Smarte velcrolukninger ved ærmerne, 2 ekstra store frontlommer samt vandtæt inderlomme.

Den vejledende pris for vadejakken er 1299,- men vi sælger vadejakken med Lystfiskeri.dk logo til kun 699,- pr. stk. Det er et meget begrænset antal, og der er kun farven grøn og kun størrelserne Large og XXXL.

Herudover har vi 15 stk. Geoff Anderson PolyBrush skjorter. Skjorten er lavet i et særdeles slidstærkt materiale, og med stor ventilationsåbning på ryggen samt 2 mindre i siderne. Svedtransporterende netfor. Ærmestrop og knappe. Frontlomme med lynlås. Simpelthen en af de bedste fiskeskjorter på markedet. Vejl. butikspris kr. 499,-. Vi sælger den for kun 225,- inkl. Lystfiskeri.dk logo påtrykt på ryggen. Vi har kun skjorten i farven grøn – og kun i størrelse Medium og Large.

Hvis du er interesseret i at købe vadejakke og/eller skjorte kan du sende en mail til Lystfiskeri@webspeed.dk – husk der kommer porto kr. 45,- oven i de nævnte priser. Først til mølle…