Målertorsk fra Nordsøen

Af: Jimmy Pajbjerg |
13/02/2009

Fiskeriet fra kutter på Nordsøen og Skagerak er meget afhængig af vejret, og det er desværre nødvendigt med en del aflyste ture på grund af vejret. Men de seneste 14 dage har vejret været rimelig godt, og der har været afviklet en del ture. I forrige uge havde M/S Bodil 3 ture fra Thyborøn. Og der blev fanget godt med torsk op til 8 kilo, Langer op til 3 kilo, en enkelt Sej på 2 kilo samt 6 Kuller op til 2,5 kilo. Til forskel på havfiskeriet på Øresund og Lillebælt fanges der på turene i Nordsøen og Skagerak væsentlig flere arter.


 


I sidste weekend var vejret helt perfekt og M/S Bodil havde en 2 dagstur fredag og lørdag med super godt fiskeri. På turen blev fanget 4 målertorsk med den største på 14,5 kilo, og der var godt med torsk til alle mand på båden. Herudover blev der fanget nogle mindre Langer, et par Lubber og Mørksej op til 3 kilo samt 5 Kuller op til 2 kilo.


 


Som noget nyt arrangeres ture efter sildehaj fra M/S Bodil. Fiskeriet foregår ved Dogger Banke ca. 180 sømil fra Thyborøn. Der er meget lang sejltid til fiskepladsen og turene varer sammenlagt 3-4 døgn. Yderligere information om turene kan fås på tlf. 97 83 27 66.