Pæne målertorsk i Øresund

Af: Dan Ingemann |
06/03/2005

Endelig var jeg hjemme på weekend fra EU-hovedstaden, og det passede med at VFK havde 10 pladser til en eftermiddagsbuletur og stadig plads. Såa ombord på det gode skib SVÆRD, der om formiddagen havde fået en torsk på 14,8 kilo og mistet en 1 meter fra båden pga. klytgrej. Første stop kom efter ca. 20 minutter – det gav en måler på 15 kg rent til Erik Madsen. Næste stop gav en måler til Jens Brock på 10,2 kg (ugen før havde han fået en på 22 kg). 3. stop var en nitte, mens 4. stop gav endnu en måler, denne gang til en VFK’er – Ole Bach, PR på 14,4 kg. Men så blev det også stille.

Skipper Kim søgte og stoppede i op til 4 meter høje buler, men ak intet den næste time. Så fik jeg en fin fisk på 6,2 kg – dejligt med et hul påa bylden. Så var der en der smed en RIGTIG stor fisk, fordi naboen skulle have sin pirk ind…….. Og et par stykker havde igen grej med, der ikke er passede til fisk i den kaliber man kan møde i sundet på denne tid af året.

Endnu en på 8 kg kom efter et stop, hvorefter klokken nærmede sig slut – Kim kunne se, at vi lå ovenpå den ene fine bule efter den anden, uden resultat, da vi pludselig havde 2 bukkede stænger på båden – livets goder var uretfærdige, da det var Erik der fik en mellemfisk på 5,5 og mig der landede en måler på 10,2. Dejligt at se alle de buler på loddet, men imponerende, at ikke flere fisk bed i dækket.

Foto er indsat og fra en tidligere lejlighed (red.)