Pænt med fisk ved Vejle Fjord

Af: Jimmy Pajbjerg |
17/01/2005

Efter et kig på på vejrudsigten kunne man jo ikke undgå at få fiske feber –  så måtte man jo bare af sted! En af de andre lokalrapportører og jeg kørte en tur til Vejle Fjord (Ibæk). Da vi ankom var der en lystfisker, der fik en havørred på 43-44 cm. Så måtte vi jo ellers se at komme i tøjet. Vandet var helt stille, så vi kunne se hvis havørreden kom i overfladen.

På vej ud i vandet var der en fluefisker, der også fik hug. En undermåler fik friheden igen . Jeg observerede flere fisk i overfladen, og efter 10 minutters fiskeri var der hug på mit 7g cola blink. Det var også en undermåler, men årets første!

Vi så flere af dem så vi besluttede at skifte plads for ikke at de små havørreder skulle skades af vores kroge. Vi skiftede til et andet sted i Vejle fjord – ved ikke lige hvad stedet hed – men ser også kun 1 enkelt fisk vise sig. Så efter en times fiskeri besluttede vi at stoppe for i dag. Men hørte fra de lokale lystfiskere, at der bliver fanget pænt med fisk nu på de gode pladser i fjorden.

Fotoet er fra Ibæk ved Vejle Fjord.