Tur til Toyota søen

Af: Jimmy Pajbjerg |
23/07/2004

Vi skulle mødes ved Toyota søen med Erik. Denne sø indeholder karper, sudere, guldfisk, karusser og masser af småskaller. Vi ankom, efter en del søgen, til søen hvor Erik allerede var i gang med at søsætte 3 bundstænger. Vi så bobler op ad nogle lovende åkander og fodrede der i nærheden. På med flådtacklerne og ud i suppen.

Ret hurtigt kom der mange bobler på pladsen, men lige netop dette fandt vi ud af ikke nødvendigvis betød hug. Lasse startede ud med at fange en lille skalle og en aborre. Med ét røg mit flåd under og mit modhug afslørede, at der ikke var tale om en lille fisk. Den blev ved bunden lidt tid hvorefter den tog et godt udløb ud. Herefter kunne jeg presse den tilbage og vi så lige et glimt af den da den vendte. Det lignede en skælkarpe. Den tog endnu et
udløb men var nu også ved at være mør, og efter lidt mere brydning på nærdistance brød den overfladen og gik sikkert i nettet. En fin skælkarpe på 2,275 kg.

Lidt efter fik Erik hhv. en flot skalle, en stor rudskalle og en skælkarpe på 2,5 kg. som kæmpede godt på 0,16 linen. En time efter fik jeg et lille hug, og jeg gav prøvende modhug. Der var dog fisk i den anden ende og efter lidt boren kunne vi lande en suder på 750 gram. Det blev mørkt og vi regnede med at aktiviteten ville stige men vi tog fejl. Eneste hug fik jeg og, det var et gigant løft, som hurtigt vist sig at være en brasen på 1,3 kg. Kl. 23.30 kørte vi hjemad efter en fin tur.