Vinder af Danish Open

Af: Dan Ingemann |
06/06/2004

Grundlovsdag blev der afholdt finale i Put & Take konkurrencen, Danish Open, arrangeret af Danske Ørredsøer. Finalen foregik på fyn i Aalsbogaard lystfiskesøer.
 

Vejret var fint, og alle vindere af semifinalen var mødt frem. Da der skulle begyndes opstod det første problem – der var en deltager som sad i rullestol, og han havde dagen før været ved søen, hvor de havde lovet ham, at han måtte køre rundt i bil. Da dagen oprandt måtte han ikke køre rundt alligevel, da deres begrundelse var, at det skulle være lige for alle. Resultatet blev, at han kun kunne stå et sted.


Et andet problem var, at der i reglerne stod, at der skulle være 5 meter mellem deltagerne, men da ejeren af søen bød velkommen, så forlangte han, at der skulle være 10 meter imellem deltagerne – mange af deltagerne mente dog at søen ikke kunne bære ,at der skulle være så meget afstand imellem dem.


Da de så kom ned til søen var vandet så beskidt, at man skulle tro at det var noget brugt kaffevand.
Mange af deltagerne gav også udtryk for, at de var utilfredse med forholdene. Efter min mening er det alt for dårligt at holde finale sådan et sted.


Der blev da landet nogle fisk, men ikke så mange, hvilket nok skyldes at vandet var så beskidt.


Vinderen af finalen og førstepræmien på 50.000 kroner blev Michel Lindberg fra Åbenrå med 3 indvejede fisk og en samlet vægt på 7 kilo.